Afsluiting van het ZILVER pakket

.

Dit is alweer het einde van het ZILVER pakket.

Zoals je weet bevat het ZILVER pakket slechts een deel (iets minder dan de helft) van alle video’s en opdrachten van het totale Beter Intiem programma. Dit zilver pakket is bedoeld als een soort ‘eerste hulp’. Hopelijk heb je met dit pakket dan ook al een goede stap kunnen zetten om je probleem aan te pakken.

Graag geef ik je nog een aantal tips om het meeste uit het programma te halen en de informatie uit de video’s en opdracht(en) te kunnen blijven toepassen:

  • Zorg goed voor jezelf! Gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap hebben écht een positieve invloed op je seksuele gezondheid.
  • Blijf goed communiceren met je partner en/of wees eerlijk naar jezelf.
  • Verandering kan alleen plaatsvinden als je bewust kiest om dingen anders te doen (en anders te blijven doen!).
  • Het duurt ongeveer 3 maanden om aangeleerd gedrag te veranderen. Geef jezelf dus voldoende tijd en blijf de informatie uit dit programma actief toepassen. Zo vorm je uiteindelijk nieuwe gewoontes en voorkom je dat het oude gedrag terugkeert.
  • Zet (liefst nu meteen) een reminder in je agenda voor over een aantal maanden en bekijk dan de sessies uit dit programma opnieuw (je hebt immers een jaar lang toegang tot het programma, vanaf het moment van aanschaf). Een extra keer kijken verfrist weer even alle informatie (en kan soms zelfs nieuwe inzichten opleveren).
  • Vergeet tenslotte niet om de volgende sessie ‘Evaluatie en feedback’ nog te voltooien. Jouw feedback stelt ons in staat om het Beter Intiem programma in de toekomst verder te blijven ontwikkelen.

.

Meer zien?

We hebben gemerkt dat de meeste mensen na het afronden van het ZILVER pakket nog verder willen.. Dat kan!

Heb jij na het afronden van de video’s en opdrachten van het ZILVER pakket ook nog behoefte aan verdere begeleiding en opdrachten? Dan kun je nu eenvoudig aan de slag met alle overige video’s en opdrachten van het volledige pakket.

  • In die video-sessies gaan we verder in op het probleem (en vooral de oplossingen)
  • Krijg je extra opdrachten en informatie om verder te verbeteren
  • Leer je over mogelijke valkuilen
  • En ontdek je hoe je kunt voorkomen dat het probleem in de toekomst weer terugkeert

Krijg nu eenvoudig toegang tot alle video’s en alle opdrachten voor slechts EUR 138. Op die manier heb je dus uiteindelijk toegang tot het complete Beter Intiem programma voor dezelfde totaalprijs als wanneer je meteen voor het GOUD pakket zou hebben gekozen.

.

Of KLIK HIER voor meer informatie over de ontbrekende video’s en opdrachten. HIER NOG EEN LINK INVOEGEN NAAR DE KOOPPAGINA VOOR OVERIGE VIDEOS

.

.

.